Ga naar de inhoud

Zakelijk

Introductie:
Als functioneel applicatiebeheerder bij het MST zet ik de patiënt centraal en ondersteun ik collega’s die de zorg geven helpen zodat de patiënt zo goed mogelijk geholpen wordt. Daarnaast draag ik bij aan het implementeren van een nieuw EPD wat volledig aansluit bij de wensen van de helden in de zorg.

Zorg:
Al vroeg zei ik het, ik wil iets doen met ICT in de zorg. En dan vooral in een functie waar je de mee mag denken met de zorg en hen echt mag helpen met het leveren van goede zorg. Er voor zorgen dat we samen goede zorg kunnen leveren aan de patiënten die in het ziekenhuis komen.

Ambassadeur van de zorg:
Als functioneel beheerder ben ik de brug tussen zorg en ICT. Maar zal ik ten alle tijden het belang van de zorg vertegenwoordigen. Zij zijn mijn doelgroep en het ondersteunen van de mensen die levens redden en beter maken is mijn missie.

Werkgever:
Op dit moment ben ik werkzaam bij het Medisch Spectrum Twente, het topklinische ziekenhuis in Enschede. Daar werk ik als Senior Functioneel beheerder aan het onderhouden van onze zorgsystemen en werk ik samen met mijn collega’s en de mensen in de zorg aan het beheer van het sinds 2021 geïmplementeerde EPD HIX en het innoveren van de zorg.

Meer weten? mail me op zakelijk@nicovoorberg.nl